.club – første domæne fra nTLD 100 tusind betalt registrering

Domænet club-som først af de nye terminaler nået en score på 100 tusind. betalt registrering. Selv om det rangeret er nTLD kun på tredjepladsen. Det samlede antal adresser i de nye udvidelser er nu 2,1 mio. I første omgang med en score på mere end 477 tusind. registrering er slutter. xyz, andet med en score på næsten 140 tusind. -udvidelse af berlin.

Dog, både ikke på toppen af domænet TLD, de klatrede op et helt “ren”. Registreringer af disse udvidelser i den generøse hånd uddeling deres “produkter”, således at hæve deres position i hierarkiet af de nye domæner. Den tyske operatør geodomeny gælder ikke hvad ægte “lyssky” tricks og markedsføring kun tilbyder adresser Berlin under visse betingelser tilknyttet virksomhederne udøve deres by. Ellers, sag er for XYZ.com.

Kendte navne. xyz er vokset ved hjælp af en form for bedrag, som udløste en bølge af kritik blandt domainerów tracking udviklingen af et nyt segment af industrien. Ikke desto mindre har takket være aggressive markedsføring trzyliterówka været at udvikle en niche marked førerposition, og endda få interesserede kunder i Kina. Domænet club fremmes på en mere gennemsigtig og effektiv, og effektiv, da antallet af betalte registrering – måde. Som den første nTLD nydt støtte celebryty-at fremme enderne af registreringsdatabasen engageret den kendte rapper 50 cent.

Desuden i flere uger var domænet på forsiden af GoDaddy største registrator i verden. Som du kan se ærlig bringer markedsføring frugt, selvom det er svært at bagatellisere værdien af samme filtypenavn. Fra dette domæne tilgængelige for ubegrænset tilgængelighed på maj 7, det tog mindre end 120 dage, og spidsen er blevet leder af nTLD antallet af betalte registrering. Det er rigtigt, at provenuet af abonnementet omkostninger blev dækket med ikke markedsføring, men med en god del af reklameudgifter udvidelser vil helt sikkert betale sig.


Tags: .club navn, domæne Posted in Internet Back to Homepage

Sjove film, Sjove billeder