Høj dynamik i væksten i den Kinesiske Internet

I øjeblikket er antallet af Internet-brugere i Kina er 668 mio. Det er næsten 250 millioner mere end fem år siden, at den offentliggjorte rapport fra China Internet Network Information Center.

CNNIC, offentlig institution for forvaltning af registreringsdatabasen af domænet .kn-og er ansvarlig for udvikling af Internet-infrastruktur i Kina, har for nylig offentliggjort en rapport om udviklingen af den Kinesiske netværk. Fra de forelagte data, følger det, at Internettet i Kina udvikler sig med stormskridt. Tilbage i juni 2010. antallet af mennesker med adgang til netværket udgjorde 420 mio – du kan sige, “kun” i sammenligning med det foreliggende resultat: 667,7 mio.

Dynamikken i vækst af Internet-brugere i de sidste år (fra juni til juni 2014 2015) var 5,6%. Den sats af udbredelsen af Internettet – der er den procentdel af Kinesiske borgere med adgang til nettet – i øjeblikket står på 48.8%. Dette er stadig lille i forhold til de udviklede lande, men dette resultat betyder, at det Kinesiske markedet har stadig stort potentiale for udvikling. Til sammenligning, i USA, er den sats af udbredelsen af Internettet er 85 procent. og holdes på et stabilt niveau. I Kina på den tid, er en langt højere andel af brugere, end det er tilfældet i USA, er, at brugerne har adgang til Internettet via mobile enheder (88.9%. mod. 67%). Flere mennesker bruger Internettet, naturligvis, også i byerne. Internet-brugere i landdistrikterne er 27.9 procent. det samlede antal Internet-brugere i Kina. 55.2%. Internet-brugere er mennesker i alderen 10 til 30 år.

Med udviklingen af Internet-adgang i Kina er også stigende e-Handel. I de seneste år er antallet af mennesker shopping online, steg med 12 procent. – op til 374 mio. I betragtning af den dynamik og bindende af netværk, udvikling i Kina med den stigende interesse for Kinesisk domæner, i særdeleshed .kom, men også nTLD, kan vi antage, at de Gyldne tider af markedet domæner kan, når du har fundet.


Tags: e-bog, Internet, Kina Posted in Internet Back to Homepage

Sjove film, Sjove billeder